Skip to main content

Medal of Honor Airborne voor mobiele telefoons

Electronic Arts Inc. kondigt vandaag de beschikbaarheid van de nieuwe game Medal of Honor Airborne aan voor mobiele telefoons. Medal of Honor Airborne speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en legt de nadruk op invasies vanuit de lucht boven Europees grondgebied. Medal of Honor Airborne kan nu worden gedownload op mobiele telefoons in Europa en laat de speler de gevaarlijkste en spannendste gevechten uit de Tweede Wereldoorlog meemaken in bloedstollende missies om de nazi’s te verslaan.

Spelers betreden het oorlogsgebied als Boyd Travers, een doodgewone soldaat in de 82nd Airborne division die de gelegenheid krijgt om uit te groeien tot een uitmuntend soldaat. In acht levels vol intense gevechten gaan spelers de uitdaging aan om belangrijke objecten te vernietigen en vijanden uit te schakelen in belangrijke slagen uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder D-Day en Market Garden.

“Medal of Honor Airborne op je mobiel bezorgt explosieve actie voor onderweg en blijft trouw aan de ervaring van de franchise," zegt Travis Boatman, vice president Worldwide Studios, EA Mobile. “Elk level van deze game is uniek en bezorgt de speler nieuwe uitdagingen."

Spelers nemen het voortdurend op tegen de meest geduchte tegenstanders; van salvo’s uit de lucht tot geheime aanvallen van de vijand. Soldaten beginnen hun missie met een parachutelanding in een open vlakte of dichtbevolkte stad en moeten hun kaart gebruiken om het terrein te navigeren en hun missie te voltooien. Als Boyd zich in een benauwde positie bevindt kan hij een lichtkogel afvuren om de hulp van paratroepen in te roepen. Ook kan hij granaten gebruiken om de vijand van dichtbij te verrassen met een aanval. Spelers moeten goed uitkijken voor enorme explosies die veroorzaakt worden door Boyd of zijn vijanden, want deze zouden het personage of zijn bondgenoten kunnen verwonden. Medal of Honor Airborne geeft je ook de mogelijkheid om dekking te zoeken voor vijandelijk vuur of explosies.

Medal of Honor Airborne is verkrijgbaar bij:

T-Mobile via T-Zones portal. Stuur een SMS met de tekst GAME WANTED naar 888
Vodafone via Vodafone Live portal. Ga naar Vodafone Live > Menu > Games > EA Most Wanted of Aktie
EA Mobile portal. Stuur een SMS met de tekst EA Mobile naar 4004

Later deze maand is de game beschikbaar bij meerdere Amerikaanse GSM-providers.

Bezoek voor meer informatie over de beschikbaarheid van Medal of Honor Airborne:
www.eamobile.nl

Medal of Honor Airborne voor de mobiele telefoon is verkrijgbaar voor de adviesprijs van €5,00 plus de kosten voor het downloaden van de game. (Dit varieert per abonnement en operator)