Skip to main content

The party (4) is over

We hebben het weer achter de rug en nog wel levend ook; The Party 4 in Eindhoven.


Afgelopen weekend waren we met 18 SjoQers als enkele van de ongeveer 750 deelnemers. Ruimschoots voldoende voor een übergezellig weekend.

Een beetje gamen en genieten van het mooie leven bij de Chinees en een eetcafeetje op de hoek (een mens moet toch ook aan eten en drinken denken, Santé Atthis)


Ondanks dat er geen Battlefield 2 compo was, hebben we toch een aantal zenuwslopende wars achter de rug. We hebben nog een friendlywars gespeeld tegen, ik meen, de Girlie-clan. Die hebben we overigens nogal overrompeld en 4 keer gezerood (lekker woord dat ge-zero-d of gezerood... ik zero, hij zerood, wij zero-en,... da's een leuke voor het groene boekje).


Ook hebben we met een aantal SjoQers gecampeerd in verre oorden met de SIG550 en de good old M82. Geen kampvuur, maar wel vuren met machinegeweren en sniperrifles. Ghost Recon dus.

Voorzichtig van struik naar struik sluipent om vervolgens doorzeefd te worden van god weet waar vandaan.

Ik realiseer me nu dat we geen coops gespeeld hebben, had ook leuk geweest. Effe met de FN2000 de embassy ruimen van Russische troepen. Ach ja, volgende jaar dan maar?


Ik heb overigens ook nog wat C&C gezien.


Effin het zit er weer op, het was gezellig, de koffie was gratis, wat wil je nog meer (eh... vrouwen in de clan, gratis bier, een ruimere tafel etc.). Zodra we foto's hebben, komen ze online maar je weet het nooit zeker, de Srebrenica-foto's zijn ook mislukt.

Tot volgend jaar.